Vásárlási feltételek

Szállítás

Az általános szállítási határidő 1-5 munkanap.

Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy a beérkezett megrendeléseket a lehető legrövidebb idő alatt, hiánytalanul postázzuk. Amennyiben minden áru a rendelkezésünkre áll a szállításról haladéktalanul intézkedünk. A megrendeléseket a beérkezés sorrendjében teljesítjük.

Költségek

A megrendelt csomagok kiszállítását Cégünktől független, külső szolgáltató végzi.

A szállítási díj Magyarország egész területén súlytól és értékhatártól függetlenül ingyenes.

Fizetési módok a webshopban

A Webshopunkban kétféle fizetési mód közül lehet választani.

Utánvétel ingyenes kiszállítással: Ennél a fizetési módnál a futárszolgálat munkatársának a csomag átvételekor kell kifizetni a terméket készpénzben a helyszínen. Amint a megrendelést megkaptuk, a vásárlót visszaigazoló emailben értesítjük a szállítás pontos dátumáról.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a termék átvételéhez a rendelési azonosító számbemondására szükség lehet, ezért kérjük, jegyezzék fel ezt.

Személyes átvétel (készpénzes vagy bankkártyás fizetéssel): Ennél a fizetési módnál, kérjük kedves vásárlóinkat, hogy vegyék figyelembe, hogy az átvétel helyszínét egyedileg tudjuk egyeztetni. Amint a megrendelést megkaptuk, kollégáink felveszik a vevővel a kapcsolatot és egyeztetik, hogy a weboldalon fent lévő üzletlistából (az Üzletkereső menüpont alatt található a teljes lista) melyik az az üzlet, ahol át szeretné venni a megrendelt terméket. Továbbá tájékoztatjuk a szállítás pontos dátumáról is, amelyet minden esetben az üzlettel előre egyeztetünk.  Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a termék átvételéhez a rendelési azonosító szám bemondására szükség lehet,ezért kérjük, jegyezzék fel ezt.

A vásárló tudomásul veszi, hogy az általa elküldött megrendeléssel saját maga és Cégünk között szállítási szerződéses kapcsolatot hozott létre, amely a vásárló számára az általa megrendelt árú ellenértékének megfelelő fizetési kötelezettséggel jár.

Áru visszavétel és elállás

A szállítás során megsérült termékeket díjmentesen (a pótlólagos postaköltséget átvállalva), a termék beérkezésétől számított 14 munkanapon belül kicseréljük. Amennyiben az adott árucikkből már elfogyott a készletünk, a vételár levásárolható, vagy visszaigényelhető.

45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet (rendelet) alapján a megrendelő a csomag átvételétől számított 14 munkanapon belül bármilyen indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, vagyis visszakérheti a már kifizetett ellenértéket abban az esetben, ha teljesen sértetlen, nem használt termékről van szó. A 14 munkanapos határidőbe a termék átvételének napja nem számít bele.

A termék átvételének napja a termékhez mellékelt számlán (nyugtán) szereplő teljesítési időpont alapján igazolható. Az elállási szándék szóban (telefonon), postai úton és e-mailben is kifejezésre juttatható egy erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat megtételével.

Elállás esetén a megrendelés révén interneten megkötött szerződés a szerződéskötés napjára visszamenőleg megszüntetésre kerül, ezzel olyan helyzetáll elő, mintha meg sem rendelték volna a terméket. Ez azt is jelenti, hogy a megrendelő köteles a terméket saját költségén (utánvét vagy portó nem lehetséges) visszajuttatni az eladó részére, Cégünk pedig legkésőbb 30 napon belül a megrendelő választása szerint vagy az általa kifizetett teljes összeget bármilyen levonás nélkül visszatéríti, vagy a levásárlás lehetőségét biztosítja.

Panaszkezelés

A megrendeléssel kapcsolatos kérdések, esetleges panaszok, problémák rendezését Cégünk a következő elérhetőségeken biztosítja:

Email cím: info@lamercollections.hu

Mobil: (06-20) 918-44-79

Adatkezelés

A megrendeléssel a vevő kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy Cégünk, a Maxmax Magyarország Kft. saját marketingtevékenysége céljából, illetve kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1195. évi CXIX tv.-ben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, e célok megvalósítása érdekében elektronikus levelezési úton megkeresse.

A vevő adatai gépi úton kerülnek feldolgozásra, s adatok harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Az adatok kezeléséhez a megrendelés révén adott hozzájárulás bármikor, korlátozás és indoklás nélkül, ingyenesen visszavonható, ill. a vevő jogosult adatainak megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni az alábbi címre küldött elektronikus levél útján: e-mail cím: info@lamercollections.hu

Az adatkezelő a vevő adatait kizárólag a tiltási nyilatkozat kézhezvételéig kezeli.